RVS AS har styrket staben og Richard Nilsen (42) er ansatt som ny prosjektsjef for entreprenøravdelingen. Nilsen har lang erfaring fra utvikling og ledelse av større byggeprosjekter innen bolig, næring og samferdsel.

Nilsen kommer fra utbyggingsavdelingen i Sporveien, der han har vært ansatt i 10 år. Han har ledet store komplekse prosjekter, helt fra utviklingsstadiet til overlevering av nøkkelferdige prosjekter. Før det var han 15 år i Selvaagbygg , hvor han for det meste jobbet med større boligprosjekter.

Nilsen har spisskompetanse innenfor det meste relatert til prosjektstyring. Han bringer med seg 25 år med solid og variert erfaring til RVS, vi legger lista høyt, og for å levere på vår visjon om alltid fornøyde kunder, er vi avhengige av å prestere på alle nivåer i organisasjonen, forteller daglig leder i RVS, Preben Holter Ellingsen.

Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle entreprenøravdelingen til RVS AS, slik at vi når våre mål gjennom langsiktig strategisk arbeid. Entreprenøravdelingen vår skal bli mer dynamisk og derigjennom stå enda bedre rustet til å møte markedets og myndighetens stadig endrede krav og forventninger til oss som entreprenører, forteller Nilsen.

undefined

Daglig leder og styreleder Preben Holter Ellingsen er glad for å få med Richard C. Nilsen på laget.