Entreprenør og entrepriser

En totalleverandør innen bygg og anlegg - både som total- og underleverandør

RVS har bred kompetanse og solid erfaring som entreprenør og totalleverandør innen bygg og anlegg. Alt fra nærings- og offentlige bygg til boligblokker, leilighetsprosjekter og kjøpesenterombygginger. 

Vi tilbyr komplette entrepriser for små og store entreprenører, byggherrer, borettslag og for privatmarkedet. Vi leverer komplett arbeid inklusive idèdugnad, prosjektering, byggesøknad og utførelse og vi kan levere totalunderentrepriser innen betong, mur- og tømrerfaget. Våre ansatte besitter solid erfaring og kompetanse.

RVS er en sparringspartner og involverer oss, følger opp og løser små og store utfordringer. Vi sikrer en god og trygg prosess gjennom hele byggeprosjektet. For oss er det en selvfølge at mennesker som trives i jobben og med hverandre, også skaper de beste resultatene. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet blant våre ansatte.

Vi utfører blant annet arbeider innen følgende områder:

  • bolig
  • næring
  • handel
  • undervisning
  • idrett og kultur
  • utviklingsprosjekter
  • kjøpesenter
  • rehabillitering

 

Oppdragene vi utfører stiller høye krav til både HMS, nøyaktighet, fremdrift og valg av miljøvennlige løsninger. Våre ansatte besitter solid erfaring og kompetanse og organisasjonen har derfor evnen til å koordinere arbeidet.

RVS er en aktiv sparringspartner og vi involverer oss, følger opp og løser små og store utfordringer. Våre ansatte sikrer en god og trygg prosess gjennom hele byggeprosjektet. Det er en selvfølge for oss at mennesker som trives i jobben og med hverandre, også skaper de beste resultatene. I RVS jobber vi kontinuerlig for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet blant våre ansatte.

undefined

Kontakt oss gjerne for entreprenørjobber, som kan inkludere ombygging, nybygg, fasaderehabilitering, brannsikring, rivningsarbeider eller våtromsarbeider.

Det utføres videre totalunderentrepriser innen betong, tømrer, flis- og murfaget der det er ønskelig.

RVS AS har sitt hovedkontor i Hokksund, og utfører i hovedsak arbeider i Oslo, Akerhus, Buskerud, Østfold og Vestfold. Vi opererer også i Numedal, Sigdal og Hallingdal.

 

Les mer om noen av prosjektene vi har gjennomført her.

 

Les mer her om noen av våre ofte utførte tjenester

Entreprenør

Totalentrepriser

Fasaderehabilitering

Mur og betong

Rivningsarbeider

Passiv brannsikring

Våtromsarbeider

RVS Utleie