Entreprenør og entrepriser

Vi tilbyr både total- og underentrepriser

Entreprenør: total- og underentrepriser 

RVS AS gjennomfører alle typer total- og hovedentrepriser over hele det sentrale Østlandsområdet. Prosjektene spenner fra boligblokker og leilighetsprosjekter til næringsbygg og kjøpesenterombygginger. Enten du er en privatperson, et borettslag eller eiendomsforvalter kan vi bistå helt fra idéstadie til ferdig bygg, eller utføre mindre jobber.

RVS AS har sitt hovedkontor i Hokksund, og utfører arbeider i Buskerud, Oslo, Østfold, Vestfold og Akershus. Vi opererer også i Numedal, Sigdal og Hallingdal. 

 

undefinedundefined

 

 

 

 

 

 

 

Arbeid vi utfører

RVS AS har egen håndverksavdeling som innbefatter tømrere, flisleggere, murere og forskalingssnekkere. Vi er også godkjent lærlingebedrift innen tømrer- og murerfaget og har til enhver tid lærlinger i vårt firma som vi fører fram til fagprøve og godkjent svenneprøve. Vi tilbyr alle typer tjenester innen maling- og byggtapetsererarbeider.

Kontakt oss gjerne for entreprenørjobber, som kan inkludere ombygging, nybygg, fasaderehabilitering, brannsikring, rivningsarbeider eller våtromsarbeider.

Det utføres videre totalunderentrepriser innen betong, tømrer, flis- og murfaget der det er ønskelig

 

Sentral godkjennelse

RVS AS innehar sentral godkjennelse i tiltaksklasse 2 og kan oppføre alt fra eneboliger til store næringslokaler. Selskapet er registrert i Startbank og ønsker å bidra til at byggebransje hvor kunden er sikret seriøse leverandører.

Vår utleieavdeling RVS Utleie tilbyr også komplette entrepriser for store og små entreprenører og byggherrer.

 

Kontakt oss for entreprenørtjenester i dag ved å bruke skjemaet nedenfor