Våre ansatte

Vi er stolte av våre erfarne og kunnskapsrike medarbeidere.

Allsidige og erfarne medarbeidere

 

RVS AS kan tilby stor bredde i kompetanse og kvalifikasjoner, og har et omfattende tjenestespekter. Vår visjon er ”alltid fornøyde kunder” og vårt slagord ”Den gode følelsen” minner oss på dette hver eneste dag.

Vi er stolte av våre erfarne og kunnskapsrike medarbeidere, og gjør vårt beste for å ivareta sikkerhet og kvalitet i arbeidet, blant annet gjennom gode systemer for kvalitetskontroll og ivaretakelse av HMS på arbeidsplassen.

Med et omfattende tjenestespekter, kan vi tilby våre ansatte varierte arbeidsoppgaver. Det gir oss som selskap en stor bredde i kompetanse og kvalifikasjoner. Vi jobber kontinuerlig for å opprettholde det gode arbeidsmiljøet blant våre ansatte.

 

Våre fagfelt

RVS AS har bred kompetanse og solid erfaring som entreprenør og totalleverandør.

Skadesanering er et fagområde som stiller høye krav til involverte medarbeidere. RVS er den profesjonelle aktøren som kommer inn for å ivareta mennesker som opplever krisesituasjoner, noe som krever kunnskaper langt utover teknisk kompetanse.

Vår avdeling RVS Utleie i Prestebråtan 19 gir gode råd og veiledning hvis du skal leie utstyr. Her er både private og bedrifter velkomne.

 

Vi har 25 fast ansatte innen disse feltene:

Administrasjon - Asbestsanering - Bygningsingeniør -  Forskalingssnekkere - Skadebegrensning - Teknisk ingeniør - Tømrere, Flisleggere og Murere med mesterbrev - Utleie


 

Preben Holter Ellingsen
Daglig leder/Styreleder
Richard Tandberg Olsen
Økonomisjef
Richard C. Nilsen
Prosjektsjef
Jarle Bæra
Avdelingsleder Skadebegrensning
Thor Svendsrud
Avdelingsleder Oslo
Jan Einar Olsen
Prosjektleder
Sjur Kløvstad
Prosjektleder
Kai Arne Ruud
Driftsleder Utleie
Marit Halvorsen
Regnskap