Utleie for privat- og bedriftsmarkedet

Alltid fornøyde kunder!

RVS Utleie tilbyr et vidt spekter av lifter, stillaser, verktøy, rengjøringsutstyr, maskiner, letthus, tilhengere, byggestrøm, m.m. – både til privat- og bedriftsmarkedet. Har vi ikke det du trenger, gjør vi vårt ytterste for å skaffe det.

Våre fagfolk sitter på mye kompetanse og erfaring om vårt utstyr og kan derfor gi deg gode råd og hjelpe deg med valg av riktig utstyr. Vi sørger selvfølgelig for å gi deg god service og tett oppfølgning. Vi kan tilby deg konkurransedyktige priser og rask levering. 

Vi leier ut for både korte- og lengre perioder. Du kan enten hente selv hos oss eller vi kan levere og montere hos deg. Enkelte maskiner tilbys med sjåfør for å sikre rask og effektiv utnyttelse av den enkelte maskin.

RVS Utleie har lokaler i Prestebråtan 19 på Hokksund. Nabo til Byggmakker Eiker. Ta gjerne en tur innom for en hyggelig prat eller ring oss på telefon 32757574.

Våre leievilkår finner du her.
Våre leievilkår for leie av stillas finner du her.

Leietider i RVS Utleie:
På virkedager beregnes ett leiedøgn fra kl. 0800 leiedagen til kl. 0800 påfølgende dag, uavhengig hentetid. Dersom påfølgende dag berører lørdag/helligdag, må utstyret leveres innen kl. 1600 leiedag. Helgeleie er å regne fra fredag ettermiddag kl. 1500, til mandag morgen kl. 0800, det beregnes da leie for 2 dager.